Egészségvédelem

8900 Zalaegerszeg, Csány László tér 1. - GOOGLE térkép

 NYITVA TARTÁS / Tel: 06 92 510 049 / E-mail

.
.
A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Szakértelem
Szakértelem

 

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A
Utazás alatti hasmenés kezelése homeopátiával A homeopátiás szerek az utazás alatt leggyakrabban előforduló problémákat gyorsan és mellékhatások nélkül gyógyítják. Könnyen szállíthatók, kis helyet foglalnak, és bevitelük nem okoz problémát általában egyetlen országba sem.

Gégegyulladás, rekedtség homeopátiás kezelése Megfázáskor a hangunk rekedtté, fátyolossá válik. E gyakori jelenség hátterében leggyakrabban a gége vírusos vagy bakteriális fertőzése áll. Gégehurut, gégegyulladás alakul ki, ami fájdalmas rekedtséggel járhat.

Az allergiás szénanátha Napjainkban az allergia leggyakoribb megjelenési formája a szénanátha néven ismert tünet-együttes. Lassan nincs olyan család, ahol valaki ne szenvedne ettől a kellemetlen betegségtől.

 Stressz az életemben Napjaink rohanó világában egyre több stressz ér minket, melyek különböző tünetek formájában öltenek testet. Mivel időnk kevés, sokszor nincs arra lehetőségünk, hogy leüljünk, átgondoljuk a dolgokat vagy kimozogjuk magunkból a feszültséget. Gyerekek esetében pedig ez még nehezebben megoldható.

Allergia és csípések kezelése homeopátiás szerekkel

A szénanátha tünetei hasonlítanak a megfázáséhoz, de ilyenkor nem fertőzés, hanem a szervezet ártalmatlan anyagokra adott rendellenes reakciója áll a háttérben. Aki „gyakorló” allergiás, általában magával viszi gyógyszerét az utazásokra is……

SUSSLER2

 

 

Szabo Gyuri tea2

Natureland Egeszsegcentrum