Hivatásunk - az Ön családjának egészsége!

Facebook-icon-small1


Kártyás fizetés

EPkartya2

schollPARACELSUS GYÓGYSZERTÁR -

A SCHOLL LÁBÁPOLÁS SZAKÉRTŐJE!

Patika-Info


NaturL

Hírlevél feliratkozás

Homeopátia-info

Kep 050

Cegadatok X

ÉVEK ÓTA ZALAEGERSZEG GYÖNGYPATIKÁJA!

222 1 11Patikánk a GYÖNGYPATIKÁK hálózat tagjaként biztosítja mindazt az előnyt, amelyet a GYÖNGY Marketing Társulás kínál pácienseinknek. Akcióinkról havonta tájékoztatjuk Önöket.

Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.

 

Kep095Gyógyszertárunk vényre kiváltható és nem vényköteles gyógyszereket, gyógykozmetikumokat, gyógynövényeket és helyben készített magisztrális gyógyszereket  forgalmaz.

Patikánk szombaton is nyitva tartó gyógyszertár, bank- és egészségkártya elfogadóhely.

 

vernyomas-2A magas vérnyomás népbetegség. Már az enyhén emelkedett érték is károsodást okozhat a szervezetben, főleg ha egyéb érrendszeri kockázati tényezők is jelen vannak. Téves az a felfogás, hogy előrehaladott életkorban magasabb vérnyomás érték is normális anélkül, hogy károsodást okozna.
Éppen az idősebb emberek a veszélyeztetettek, ha magas a vérnyomásuk. A magas vérnyomás jelentős kockázati tényező az érrendszeri, szív~ és vesebetegségek kialakulásában.

 

Jöjjön be patikánkba! Hétfőtől péntekig bármelyik nap megméretheti vérnyomását, előzze meg a betegség kialakulását! Érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

diabetesz14Ellenőriztesse vércukorszintjét!

A felmérések szerint közel félmillió regisztrált cukorbeteg él Magyarországon, ugyanakkor még egyszer ennyiről feltételezik a szakemberek hogy diabéteszes. A vércukorszint meghatározása gyors, egyszerű, és számos szövődmény kialakulása előzhető meg a betegség a korai felismerésével.

Az emelkedett vérnyomás, vércukor- és koleszterinszint, az elhízás valamint a mozgásszegény életmód a metabolikus szindróma kialakulását eredményezheti!

Jöjjön be patikánkba! Hétfőtől péntekig bármelyik nap megméretheti vércukorszintjét, előzze meg a betegség kialakulását!
Érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

Olvassa el ezt a cikket a témával kapcsolatban!

CorazonGyógyszertárunkban Corazon készülék működik, amely vérnyomás, pulzus, testsúly, testtömeg (BMI) és testzsír index mérésére alkalmas készülék.
Jelképes összegért bárki, bármikor igénybe veheti.