Egészségvédelem

8900 Zalaegerszeg, Csány László tér 1. - GOOGLE térkép

 NYITVA TARTÁS / Tel: 06 92 510 049 / E-mail

.
.
A mi patikánk...
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

Segítünk...
Segítünk...

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Szakértelem
Szakértelem

 

Gyógynövényeink
Gyógynövényeink

Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!

Previous Next
A A A

Bohoc Xmas2A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai már több mint 25 éve életörömet, vidámságot és reményt visznek a kórházakba. Elsősorban a beteg gyermekek gyógyításának támogatása a csapat célja, de évek óta dolgoznak idős otthonokban, foglalkoznak autista gyerekekkel, látogatnak nevelőintézeteket és jártak Kárpátaljáról menekült családokat elszállásoló intézményekben is.
Közeledik a Karácsony. Szomorú, de biztosan lesznek kórházban fekvő beteg gyermekek az ünnepek alatt is. Vajon dolgoznak ilyenkor a Bohócdoktorok? Ezt a kérdést is feltettük az interjú során Matyasovszky-Zsolnay Bencének, az Alapítvány igazgatójának, aki aki 2021-ben a színház-igazgatás területét cserélte fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetésével. Gelencsér Tünde az Alapítvány művészeti vezetője, színész, diplomáit a PTE-BTK magyar szakán és a PTE-FEEFI művelődési menedzser szakán szerezte, maga is bohócdoktor.

Karrier3

Fiatal - akár pályakezdő - gyógyszerésznők jelentkezését várja a járműipar szilicium völgyében a zalaegerszegi Paracelsus Gyógyszertár.


Ha felkeltettük az érdeklődéseteket küldjétek el az önéletrajzotokat

 

Találkozzunk személyesen! Várunk, dönts okosan!

Addig is nézd át honlapunkat!

ZsigaZsiga 10 éves korában váratlanul agyvérzést kapott, és kómába került. A reményt a felépülésre az első mosoly hozta meg, amikor rákacsintott az őt meglátogató Piros Orr Bohócdoktorokra. Öt évvel később már régi jóbarátként látta vendégül családjával Dr. Bakit és Dr. Frenkit. Történet a családi szeretet és a nevetés gyógyító erejéről.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: medicalonline

A Zsiga családjával készült videó itt letölthető!

Google térkép:

 

 

 

 

SUSSLER2

 

 

Szabo Gyuri tea2

Natureland Egeszsegcentrum