Hivatásunk - az Ön családjának egészsége!

Facebook-icon-small1


Veszelyhelyzet

schollPARACELSUS GYÓGYSZERTÁR -

A SCHOLL LÁBÁPOLÁS SZAKÉRTŐJE!

Patika-Info


NaturL

Homeopátia-info

Kep 050

Hírlevél feliratkozás

Kártyás fizetés

EPkartya2

Cegadatok X

ÉVEK ÓTA ZALAEGERSZEG GYÖNGYPATIKÁJA!

222 1 11Patikánk a GYÖNGYPATIKÁK hálózat tagjaként biztosítja mindazt az előnyt, amelyet a GYÖNGY Marketing Társulás kínál pácienseinknek. Akcióinkról havonta tájékoztatjuk Önöket.

Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.

 

142Gyógyszertárunk Zalaegerszeg központjában a Megyei Kórházzal szemben a Zalai Egészségcentrumban található.
A gyógyszertár 1999. április 1.-i nyitásával a környék lakóinak régi kívánsága teljesült. Egyenletes magas szakmai színvonalú gyógyszerellátásával mára Zalaegerszeg meghatározó gyógyszertárává vált. Nyitvatartási időnket betegeink igényéhez és kéréséhez igazítottuk: hétköznap reggel 7-től este 7-ig, szombaton 7.30-12.30-ig tartunk nyitva.

Az ügyeleti szolgálatban napi váltással részt veszünk. 2004-ben a gyógyszertár emeletén korszerű magánorvosi rendelők lettek kialakítva, ahol - belgyógyászati, - kardiológiai, - diabetológiai, - nőgyógyászati, - ortopédiai szakrendelés folyik. A bővítéssel olyan egészségcentrum jött létre, melyben a gyógyszerészi és orvosi szakmai munka összefogásával még hatékonyabban tudunk a betegek rendelkezésére állni. Gyógyszertárunk együtt a rendelőkkel gyakran végez a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrőprogramokat.

  • Nagy sikerrel működtetjük a gyöngypatika hűségkártyánkat, amellyel kedvezményesen vásárolhat nem támogatott gyógyszereket, étrend-kiegészítő termékeket és egyéb készítményeket. A gyöngypatikák hűségprogramról részletes tájékoztatást PROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁBAN olvashat IDE KATTINTVA
  • Gyógyszertárunk, mint NATURLAND EGÉSZSÉGCENTRUM, kéthavonta jelentős kedvezményeket ad a NATURLAND készítményeiből, melyet megtekinthet a Naturland oldalán IDE KATTINTVA.
  • Mint a Béres Gyógyszergyár szakértő patikája és mint Naturland egészségcentrum, ezekből a készítményekből is jelentős kedvezményt tudunk vásárlóink részére biztosítani.
  • Gyógyszertárunk a szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésutudományi Karának gyakorló oktató helye és tevékenyen és szívesen részt veszünk a szakmai utánpótlás képzésében.
  •  Nyitottak vagyunk minden újra és jóra, így rendszeres résztvevői vagyunk a szakmai továbbképzéseknek, amit a betegeink felé tudunk tovább adni. Tesszük mindezt elhivatottságból, szakmaszeretetből környezetünk jobbá tételéért.

Gyógyszertárunk névadójáról, Paracelsusról

ParacelsusTheophrastus Philippus Aureolus Bombastus ab Hohenheim orvos, gyógyszerész, misztikus filozófus. 1493.-ban Villachban született és 1541.-ben Salzburgban hunyt el. Korának leghíresebb orvos-gyógyszerészeként tartják számon. Ismeretit professzoroktól, gyógyszerészektől, bábáktól, füvesasszonyoktól szerezte. Több évig Basel egyetemén az orvostan tanára. Figyelmet fordított a helyes életmódra és a betegségek megelőzésére is. Naturális gyógymódjával olyan hasznos lökést adott a medicinának, hogy hatása máig érvényesül, egészséges naturalizmusa időtálló.